Sziasztok! Farkas-Csuzdi Judit vagyok. (Ex)divattervező. Két gyerek és a PukiBoo anyukája. Munkáimmal szeretnék egy olyan egyszerű, letisztult és tudatos környezetet teremteni a babák és a család köré, ami mindenkire pozitívan, nyugtatólag hat és magabiztosságot ad. Olyan karakteres világot szeretnék teremteni, amiben felnőtt és baba is jól érzik magukat.  Mert hiszem, hogy a babáknak készült kiegészítők lehetnek letisztultak, infantilis mintáktól, színektől mentesek. Hiszem, hogy az átgondolt, jól megtervezett tárgyak, a minőségi alapanyagok a babákra is jó hatással vannak. Hogy egy termék készítése során levő energiák tovább szállnak a használójára.
Hiszem, hogy a tudatos vásárlási döntéseket segíteni kell, ezért:
  •  csak jó minőségű, tartós alapanyagokkal, nagy odafigyeléssel dolgozunk, ezért termékeink hosszúéletűek, strapabíróak. Emiatt több babát is simán kiszolgálnak.
  • alpanyagaink károsanyag mentesek
  • csomagolóanyagaink újrahasznosíthatóak, vagy egyszerűen csak használhatók másra is, pl. bevásárlás, kölesgolyó hurcolás stb 🙂
  Amit a PukiBoo mokaszinokról érdemes tudni: - fűzősek, ezért remekül passzolnak a hosszú, keskeny, illetve a duci, magas rüsztű lábfejekre is - a fűzőnek köszönhetően stabilan a lábon maradnak, lerúghatatlanok, elveszíthetetlenek - természetes alapanyagokból, bőr külsőrészből és gyapjú filc béléssel készülnek, emiatt kedvező hőháztartású, egészséges közeget biztosít a pici lábaknak - puha talpa segíti az egészséges láb fejlődését, hiszen ez áll legközelebb a láb természetes közegéhez. A természetesség pedig a legjobb barátunk : ) A lábacska szabadon mozoghat benne, az izmok természetesen fejlődhetnek.